perjantai 13. toukokuuta 2016

Moi vaan kaikki!

Rantajami-katselmus lähestyy ja kaikkia rupeaa vähän jänskättämään. Katselmuksestahan valitaan mahdollinen esiintyjä Lohjan Rantajameille 7.-9.7.2016.

Katselmus tullaan livestriimaamaan Lohjan kaupungin nettisivuille 25.5.16 alkaen klo 17.40. Linkki lähestysupotukseen tullaan antamaan julkisuuteen ma 23.5. Linkkiä lähetykseen tullaan jakamaan sosiaalisessa mediassa ahkerasti ja luulempa, että lehdistökin tekee tapahtumasta jutun.

Siispä teille jokaisella on nyt mahdollisuus vaikka kotisohvalta käsin osallistua tapahtumaan katsojan roolissa. Ja jos suoralähetys sattuu menemään ohi, niin linkki on avoin vielä 24h lähetyksen päätyttyä!

Katselmuksen raadissa istuu Rantajamien tuotannon edustajana Kosti Talala, lohjalainen kulttuurivaikuttaja Jussi Hakava sekä Warner Music Finlandin edustajana Niina Jalonen. Kiitos jo näin etukäteen heille! Tapahtuman juontaa Jani Méling.

Raadin päätös tullaan julkaisemaan viikon sisällä katselmuksesta.


Rantajami-katselmuksen aikataulu keskiviikkona 25.5.16 on seuraavanlainen:

Klo 17.40 Lähetys alkaa
Klo 18.10 Ekkis
Klo 18.30 Sonic Time
Klo 18.45 Oliver Heinonen
Klo 19.05 Katja Kankaala


Nyt vaan jännäämään, kuinka lohjalaiset nuoret pärjää! Minulla on kyllä vahva kutina, että pärjäävät kyllä ja erittäin hyvin vieläpä :)

Tervetuloa mukaan!

Tiia







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti