perjantai 16. syyskuuta 2016

Hei! Katja täällä kirjoittelee syksyn kuulumisiaan ja mielipiteitä bändien kehityskaari -projektista. Syksy on pyörähtänyt suht hyvin käyntiin, lukuunottamatta koulujuttujen, mm. Yo-kirjoitusten aiheuttamaa stressiä. Esiintymässä tuli käytyä viimeksi Ranta16-tapahtumassa, jossa keikka meni todella hyvin. Syksyn osalta keikkailu on ollut suppeaa, mutta luultavasti  kirjoitusten jälkeen taas reipastuu.
Bändiprojektin alkaessa en tiennyt, että ohjelma kestäisi lähes vuoden. Tajutessani tämän, minua alkoi vähän pelottaa ja mietin että "voi ei, miten uskallan sitoutua näin pitkäksi aikaa projektiin". Kuitenkin aina vastoinkäymisen sattuessa projektin hengetär Tiia, tai muut projektilaiset olivat suurena apuna ja se sai oloni todella turvalliseksi :).
Itse myönnän olevani todella epäröivä ihminen. "Pitäiskö? No ähhh en tiiä.. no kyllä pitäis" jne. Tottakai sitoutuminen projektiin vaatii aikaa, mutta projektissa mukana olleena voin sanoa että se todellakin on sen arvoista. Opin itsestäni enemmän laulajana,esiintyjänä ja ihmisenä. En voi muuta kun lämpimästi suositella projektia kaikille ja isoiso kiitos kuuluu jokaiselle, joka teki tästä projektista mahdollisen.

Rakkaudella, Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti