torstai 10. maaliskuuta 2016

Terveiset Neljänsuoran keikkabussista joka matkaa tällä hetkellä Tahkolle (10.3.2016) ja huomenna ollaan ensimmäistä kertaa Emma Gaalassa ja ehdolla luokassa Vuoden iskelmäalbumi :)

On hienoa olla mukana jeesaamassa nuorta ja erittäin lahjakasta Katjaa. Ennen tapaamista katsoin mielenkiinnosta, löytyykö YouTubesta videoita Katjasta. Ja löytyihän niitä :) Heti selväksi tuli, että yksi Katjan esikuvista on Adele!

Ekat treffit oli Harjulassa ja annoin edellisenä päivänä Katjalle tehtäväksi, että hän saa esittää minulle Adelen Skyfall-biisin. Tämä ihan siitä syystä, että halusin kuulla jotain mitä hän ei ole ennen laulanut. Katjan esiintyminen on luonnollista ja hän nauttii kovasti laulamisesta.  Katjan tumma ääni soi hienosti ja varmasti vielä kevään mittaan löydetään uusia avaimia myös hengitykseen ja äänen muodostukseen.

Kun palkintona on esiintyminen Rantajameilla, tulee myös mieleeni kaikenlaisia omia kokemuksia kesän festivaalista. Ollaan Neljänsuoran kanssa oltu esiintymässä siellä useampana vuotena ja ekan kerran jo 2000-luvun alkupuolella. Festivaali on kasvanut erittäin isoksi ja näin heti, että Katja tarvitsee kokonaisen bändin messiin. Pelkästään omalla pianon säestyksellä esitys jää helposti etäiseksi.  Bändin löytäminen ei ollut mikään helppo homma. Lopulta otin yhteyttä RytmiOmenan Ira Kaspiin ja asiat alkoivat loksahdella paikoilleen ja kuukauden aikana on jo tapahtunut vallan paljon. Katja ja bändi (nimeä ei vielä tiedossa), ovat yhdessä valkanneet biisejä ja ensimmäiset bänditreenit on jo pidetty :)
Aion olla mukana bänditreeneissä kun aikataulut antaa myöten.

Terv.Antti 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti